Vagyonvédelmi rendszerek telepítése

A biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek szükségessége napjainkban már egy vállalat számára sem kérdés.
A biztonságtechnikai rendszerek tekintetében a tervezési-, kivitelezési-, karbantartási- és szervizelési feladatokat is vállaljuk, megkönnyítve ezzel ügyfeleink működését, hiszen egy kézben tartjuk a különböző feladatokat.

Cégünk mindig megrendelőnk igényeihez, az adott épület méreteihez és biztonsági fokához illeszkedő elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezését és kivitelezését végzi.

Kérjen ajánlatot

Tevékenységünk során előnyben részesítjük a minőségi munkát, a nagyobb volumenű és komplexitású, összetett feladatokat. A rendszerek tervezésénél elsődleges szempont, hogy a megrendelői igényekhez igazodva a legoptimálisabb fizetési konstrukció mellett a legkedvezőbb biztonsági rendszer kerüljön kialakításra. 

A megrendelői igények teljes körű kielégítése érdekében részletes vizsgálatot végzünk, amely kiterjed a tárgyi és személyi feltételek elemzésére. Ezalatt lehetőségünk nyílik ténylegesen képet alkotni a vállalkozás valós biztonsági helyzetéről és javaslatot tudunk tenni a kockázatcsökkentés eszközeire és módszereire. 

Az általunk felszerelt eszközök, rendszerek a vagyonvédelmi piacon évek óta jelenlévő nagy presztízzsel bíró gyártók termékei, melyek garanciát jelentenek a megbízható működésre. Ezek az eszközök is csak alapos vizsgálat, és a telepítő, karbantartó munkatársak megfelelő oktatása után kerülhetnek felszerelésre ügyfeleinknél.

Vállalt kötelezettségeinket mindig pontosan, határidőre, maximális minőségben és a vállalt műszaki tartalomnak megfelelően teljesítjük. Legyen szó egy különálló videó megfigyelő rendszerről, vagy egy épület komplett gyengeáramú kivitelezéséről, szakembereink mindenben megoldást nyújtanak!

Az ingatlanok, üzlethelységek, ipari létesítmények védelme érdekében egyaránt vállaljuk a teljes körű elektronikus vagyonvédelmi berendezések telepítését.

A rendszerek telepítése előtt INGYENES felmérés keretében készítjük el az árajánlatot.