Épület üzemeltetés

Minden vállalat brandjének elválaszthatatlan részét és sikerének alapját képezi az a hely, ahol a kollégák zavartalan munkavégzésének köszönhetően a termék vagy szolgáltatás megszületik.

A produktum minőségére nagyon sok tényező hatással van, ám ezek közül az egyik legnagyobb az épület, és annak állapota, minősége.

Kérjen ajánlatot

Ezért kiemelten fontos, hogy épületének, székházának, irodájának üzemeltetését és műszaki felügyeletét, jól képzett, a szakmában jártas és tapasztalt partnerre bízza.

Cégünk az épület üzemeltetést és műszaki felügyeletet a legnagyobb hozzáértéssel, a kor követelményeinek megfelelve, szinte észrevétlenül végzi, hogy a Megbízó arra fókuszálhasson, ami a sikerének eléréséhez szükséges.

Annak érdekében, hogy az épület, székház, iroda üzembizonsága a lehető legmagasabb fokú lehessen, cégünk 24 órás műszaki hibaelhárít vállal, hogy az esetleges felmerülő nem várt problémák ne akadájozzák az Ön vállalkozását a termelésben. A lehető legrövidebb időn belül igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat.

Ám nem elegendő az, ha az épületben minden tökéletesen és rendeltetésszerűen működik, az épületnek magának is ugyan ezt a magabiztos sikerorientált hozzáállást kell tükröznie, aminek alappillére a létesítmény tisztasága. Felkészült és alapos takarító csapatunk megteremti, majd folyamatosan fenntartja azt a minőségi tisztaságot, mely az épületbe érkező kollégákban, vendégekben egyaránt a lehető legjobb benyomást kelti. Ezzel is hozzájárulva a napi munkavégzés kényelméhez, és egy sikeres kimenetelű tárgyalás megalapozásához. 

 

Amennyiben szükséges, vállaljuk az épület esetében felmerülő átalakítási munkálatok felmérését, egyeztetését tervezését is.

Mindezek mellett a teljeskörű kivitelezést is a legnagyobb szakértelem mellett elvégezzük.

Bizalommal fordulhat hozzánk hatórági engedélyek pótlása, igénylése és általános ügyintézés esetén is.