Ajánlatkérés

Forduljon hozzánk bizalommal, és megkeresése után a lehető leggyorsabban felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez

Örülünk, hogy az ajánlatkérés oldalunkon van, ezt azt jelenti, hogy egy fontos mérföldkő előtt áll éppen.

Kérjen tőlünk ajánlatot, és reméljük, hogy mi lehetünk az a cég, aki megvalósíthatja az Ön elképzeléseit a legnagyobb megelégedettségére. 

És hogy milyen tevékenységi körökben lehetünk az Ön segítségére, azt tekintse át röviden a következő pontokban.

Vagyonvédelmi rendszerek telepítése

A biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek szükségessége napjainkban már egy vállalat számára sem kérdés.

A biztonságtechnikai rendszerek tekintetében a tervezési-, kivitelezési-, karbantartási- és szervizelési feladatokat is vállaljuk, megkönnyítve ezzel ügyfeleink működését, hiszen egy kézben tartjuk a különböző feladatokat.

Építőipar

Nem egyszerű feladat a megannyi építőipari vállalkozó között megbízható kivitelező céget találni, de fontos, hogy olyan válasszon, akik a teljes kivitelezést képes megvalósítani.

Az építőipar szolgáltatásain belül, cégünk elvégzi a teljes kivitelezési folyamatot, amivel nagy terhet vehet le a Megbízó vállairól, hiszen egy kézben van minden folyamat az alapoktól egészen a tetőig.

Épületüzemeltetés, műszaki felügyelet

Minden vállalat brandjének elválaszthatatlan részét és sikerének alapját képezi az a hely, ahol a kollégák zavartalan munkavégzésének köszönhetően a termék vagy szolgáltatás megszületik.
A produktum minőségére nagyon sok tényező hatással van, ám ezek közül az egyik legnagyobb az épület, és annak állapota, minősége.

Nyílászárók beépítése

Cégünk, ezen a területen is komplex és összehangolt megvalósítást kínál a Megrendelőink számára.

Az igények felmérésétől kezdődően, a gyártás teljes folyamatán át, a kiszállításig, valamint a kész termék beépítését így egy kézben tudhatja.